Terembérlés

Árajánlatkéréshez kérjük,TÖLTSE KI AZ ÁRAJÁNLATKÉRŐ DOKUMENTUMOT >>>LETÖLTÉSHEZ KATT IDE>>> és küldje el a teremberles@bpfilm.hu címre!

TABÁN ARTMOZI

I. Budapest, Krisztina körút 87-89.

Buda egyetlen art mozija 2014 elején teljes felújításon esett át, amelynek során korszerű digitális vetítési- és hangtechnika került mindkét terembe, ugyanakkor a klasszikus 35 mm-es vetítőgépek is megmaradtak. A Tabán artmozi ilyenformán a filmszínházas hagyományok megőrzésének egyfajta mementója, miközben teljes értékű fővárosi moziként üzemel a mindennapokban. A nagyterem 76, a kisterem 30 fő befogadására alkalmas, előbbi Kubrick, utóbbi Fellini nevét viseli. A Tabán artmozi elsősorban családias hangulata miatt vált a budaiak kedvenc szórakozóhelyévé. A helyszín kiválóan alkalmas filmklubok, gyermekprogramok, iskolai rendezvények befogadására.

A Tabán artmozi büféje a megszokott mozis kínálat mellett minőségi kávéval, süteménnyel várja a filmbarátokat. Továbbá az előtérben üzemel az Odeon téka filmkölcsönző is, amely több százas kínálatával a klasszikus filmek és a közelmúlt sikere iránt érdeklődőket is kiszolgálja.

A mozit, amely az első mozgóképszínház volt Budán, Pécsi Manó alapította az 1910-es években. A filmszínház kezdetben Palota, 1948 és 1949 között Krisztina, 1954-tol Diadal, majd 1990-től Tabán néven üzemelt.

Megközelíthetőség: 56, 56/A villamos / 5, 105, 16, 178-as busz

Árajánlatkéréshez kérjük, töltse ki az árajánlatkérő dokumentumot és küldje el a teremberles@bpfilm.hu címre!

CsatolmányMéret
Helyszínajánló (pdf)3.11 MB3.11 MB
Árajánlatkérő (docx)13.34 KB13.34 KB