Teljes árú jegy: 2600 Ft

Kedvezmények:

Kedvezményes jegy: 1950 Ft
|A 6. életévüket be nem töltött, a 60. életévüket betöltött és az érvényes diákigazolvánnyal rendelkező vendégeknek adható | A normál jegyártól eltérő alaphelyárú előadásokra, és rendezvények esetén nem érvényes. Előadásonként egy kedvezményes jegy váltható.|

I. kerületben lakó diákoknak és I. kerületben élő 60 év felettieknek 50% kedvezmény a Teljes árú jegy árából a 17.59-ig kezdődő előadásokra!
|A jogosultságot fényképes igazolvánnyal igazolni kell|

Ajándékjegy: 2700 Ft
Kérjük, legyen kedves ellenőrizni Ajándékjegye lejáratának dátumát, melyet megtalál a jegy hátoldalán!

Diákigazolvánnyal rendelkező vendégek: kizárólag érvényes, megfelelő érvényességű matricával ellátott magyar, vagy érvényes nemzetközi (International Student Indetity Card) diákigazolvány felmutatása esetén adható. Kérjük, a vásárláskor mutassa fel igazolványát a pénztárosnak, e nélkül a kedvezmény nem adható! Egy előadásra egy igazolvánnyal csak egy db kedvezményes jegy váltható.

MOZIMENÜ
Csak a Corvin, Művész, Puskin, Kino Cafe és Tabán mozikban!
A MoziMenü ára 3100 Ft, melyből 800 forintnyi összeg levásárolható az adott mozi büféjében. Mozimenü kedvezmény vásárlása esetén Ön egy mozijegyet és egy a mozi büféjében levásárolható kedvezményt vásárol. A büfékedvezmény kizárólag az előadás napján és helyszínén váltható be! Megvásárolható online és offline is, az alábbi módon:
online:
Kérjük, válassza ki a kívánt előadást!
A kedvezményes jegyek linkre kattintva, a felsorolásban megjelenik a MoziMenü jegytípus,
Az ülőhely kiválasztása és a fizetés a normál jegyvásárlás menetével megegyező
A fizetést követően megküldött QR-kód lesz a mozijegye is és a büfében levásárolható kedvezményt is ezzel tudja majd igénybe venni. Kérjük, hogy a kedvezmény érvényesítéséhez mutassák fel a kapott kódot!
offline, a mozi pénztárában
A jegypénztárban a kiválasztott előadásra kérje a MoziMenü jegytípust!
A mozijegye mellé kap egy kupont is, mellyel a büfében a kedvezményt igénybe veheti, kérjük, ezt adja át az eladónak!
A Mozimenü kedvezmény csak a teljes árú műsorrendi előadásokra váltható. Fesztiválok és egyéb rendezvények esetében nem vásárolható, illetve egyéb kedvezménnyel nem vonható össze

Utalvány elfogadóhely:
Edenred Ajándékutalvány és kártya: Felhasználható mozijegy vásárlására a pénztárban
Edenred Ajándékutalvány és kártya (Kizárólag hideg- és melegételre): Felhasználható a mozi büféjében.

Szép kártya - Vendéglátás alszámla: Felhasználható a mozi büféjében.
Szép kártya - Szabadidő-rekreáció alszámla: Kizárólag az élőszerepős előadások esetében felhasználható jegy vásárlására, (pl.: bábszínház, élő koncert).

Elfogadható bankkártyák: VISA, MasterCard

Budapest Film Klubkártya
A Budapest Film Zrt. filmszínházaiba (Corvin, Művész, Puskin, Toldi, Tabán, Kino Cafe mozik) szóló Budapest Film Klubkártya, Corvin Klubkártya, Art Mozi Klubkártyák kibocsájtását, feltöltését és beváltását megszüntettük.

A kedvezmények nem vonhatók össze!

Egy fő az adott előadásra kiadható jegyek legfeljebb 50%-át vásárolhatja meg, illetve a 60 főnél kisebb termekben az egyszerre eladható jegyek száma a kapacitás 75%-a. Amennyiben ennél több jegyet szeretne egy vetítésre, kérjük, klikkeljen a Terembérlés menüpontra, köszönjük!

Telefonos jegyrendelés a Budapest Film központi számán lehetséges: +36 1 224-5650 (minden nap 13.00-21.00 óráig hívható)

Pénztárnyitás az első előadás előtt 30 perccel.
E-mailen érkezett helyfoglalási igényeket nem tudunk teljesíteni.