Klasszikus Keddek - Három sztár Berlinben (Waldbühne, 2011)
Három sztár Berlinben (Waldbühne, 2011)
136 perc,

Megosztom

Bővebben a filmről

Klasszikus Keddek - Komolyzenei koncertfilm sorozat a Puskin Moziban

A 2018-19-es sorozat első alkalmával, 2018. október 2-án 19:30-kor Anna Netrebko, Jonas Kaufmann és Erwin Schrott 2011-es berlini áriakoncertjét vetítjük.

Az operavilág legnagyobb sztárjaiból álló trió kirobbanó sikerű koncertjével szinte meghódította a híres berlini Waldbühne Operafesztivál színpadát. A teltházas szabadtéri előadásról készült felvételen a leghíresebb áriák mellett elfeledettnek hitt művek is felcsendülnek a három művész repertoárjában, a Marco Armiliato által vezetett Prágai Filharmonikusok közreműködésével. A gazdag programban mindenki megtalálhatja a maga kedvencét, a legnagyobb műértőktől kezdve egészen a klasszikusokat csak ritkán hallgató zenekedvelőkig. Az előadásról készült mozifilm a kitűnő operatőri munkának köszönhetően hűen adja vissza az koncert utánozhatatlan hangulatát.

Rendező: Frank Hof
Főszereplők: Anna Netrebko, Jonas Kaufmann, Erwin Schrott
Zeneszerzők: Bedrich Smetana, Wolfgang Amadeus Mozart, Giacomo Puccini, Amilcare Ponchielli, Jules Massenet, Giuseppe Verdi, Pietro Mascagni, Pablo Sorozábal, Richard Tauber, George Gershwin, Franz Lehár, Pablo Ziegler
Karmester: Marco Armiliato
Zenekar: Prágai Filharmonikusok

 

Jegyinformációk

Jegyár: 3600 Ft.
Kedvezményes jegyár nyugdíjasoknak: 3000 Ft

Jegyek kaphatók a Puskin Mozi jegypénztárában és internetes jegyvásárló felületén. Erre az előadásra előzetes jegyfoglalás nem lehetséges. Megértésüket köszönjük!

Színes
Készítő országok