Titkos Mozi Fesztivál Film 13.

Megosztom

Bővebben a filmről

Az Imperceptibles / Titkos Mozi Fesztivál a titkos filmvetítések elvén alapul: ahhoz, hogy részt vehess az eseményen, az alkalmazáson keresztül kell megtalálni a rejtekhelyeket. A kiterjesztett valóságban tudsz eljutni a titkos mozikhoz, a titkos esték jegypénztárához.

Hogy működik az alkalmazás?
Az Imperceptibles / Titkos Mozi Fesztivál alkalmazás mutatja a rejtekhelyeket, elindítja a játékokat a kiterjesztett valóságban, hozzáférést biztosít a jegyértékesítéshez.

a. Az alkalmazás elindításakor egy térképen találod magad. Ez a budapesti rejtekhelyek helyszíneit mutatja. (Az Imperceptibles / Titkos Mozi Fesztivál szem logója mindenhol más-más formában jelenik meg.)

b. A rejtekhelyek eléréséhez kattints a térképen egy kiválasztott rejtekhelyre! Ezután jelenik meg a cím.

c. Amikor a rejtekhely előtt állsz, nyisd meg a kamerát az alkalmazásban, és szkenneld be a az Impercebtibles / Titkos Mozi Fesztivál matricáját. A kamera automatikusan felismeri és elindítja a kiterjesztett valóságot és a játékot.

d. A kiterjesztett valóság játék után az alkalmazás átirányít a mozik online jegyértékesítési rendszerébe, ahol megvásárolhatod a mozijegyet.

Várunk az Imperceptibles / Titkos Mozi Fesztiválon!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ, ILLETVE SEGÍTSÉG AZ ALKALMAZÁSRÓL IDE KATTINTVA ÉRHETŐ EL.

Készítő országok