A két pápa Korhatár besorolás piktrogram

A Vatikán falai között a konzervatív Benedek pápának és a leendő egyházfőnek, a liberális szemléletű Ferenc pápának egyezségre kell jutnia azzal kapcsolatban, hogy mely irányba vezessék tovább a katolikus egyházat.
2D
Tabán artmozi
Kubrick terem
(f)

Családból is megárt a sok Korhatár besorolás piktrogram

A Családból is megárt a sok a legjobb francia vígjáték-hagyományokat követi, amelyben mindenki egy kicsit magára ismerhet.
2D
Tabán artmozi
Fellini terem
(f)

Élősködők Korhatár besorolás piktrogram

A teljesen őrült filmeket jegyző dél-korai rendezőfenomén, Bong Joon-ho (A gazdatest, Snowpiercer – Túlélők viadala, Okja) tízévnyi nemzetközi kitérő után visszatért hazájába, hogy ismét kompromisszummentesen dolgozhasson. Ennek eredménye ez a tőle megszokott hangvételű, semmihez sem hasonlítható éjsötét vígjáték, az Élősködők.
2D
Tabán artmozi
Fellini terem
(f)

Tel Avivban minden megtörténhet Korhatár besorolás piktrogram

A fiatal és tapasztalatlan palesztin férfi, Szalam egy izraeli katonával való véletlen találkozás után nem várt esélyt kap: az ország egyik legnépszerűbb szappanoperájának írójaként szerződteti egy neves tévécsatorna. Alkotói pályája egyre magasabbra ível, egy idő után azonban összetűzésbe kerül a sorozat finanszírozóival a történet befejezése miatt. Szalam alkotói és emberi válságba kerül…

Seveled Korhatár besorolás piktrogram

A Poligamy és a Coming Out rendezője, Orosz Dénes a legjobb magyar színészek több generációját hívta meg új, korunk párkapcsolati bajait, örömeit és botrányait feltérképező, önfeledt romantikus vígjátékába.
2D
Tabán artmozi
Kubrick terem
(mb)

Egy esős nap New Yorkban Korhatár besorolás piktrogram

Woody Allen romantikus komédiája, az Egy esős nap New Yorkban egy főiskolás szerelmespár, Gatsby (Timothée Chalamet) és Ashleigh (Elle Fanning) történetét meséli el.

Házassági történet Korhatár besorolás piktrogram

Noah Baumbach kíméletlen, de egyben melegséges képet fest a nézőknek egy házasság széthullásáról és egy család összetartásáról.
2D
Tabán artmozi
Kubrick terem
(f)

Déva Korhatár besorolás piktrogram

A dévai otthon egyetlen albínója, Kató a kamaszkor első nyarán ki akarja deríteni, hogy mennyit ér. Új barátot keres, csábítani próbál, majd átkot mond arra, aki nem szereti eléggé – de ő is halálra rémül attól, hogy mire képes. A Déva árvaházi western az üres strandok, ártéri erdők és elrontott barátságok festői szépségéről.

Drakulics elvtárs Korhatár besorolás piktrogram

Az Isteni műszak író-rendezőjének őrült ötletből, amely szerint egy vámpír látogat a 70-es évek Magyarországára, a titkosszolgálat pedig megpróbálja leleplezni, éjfekete humorú vígjáték született, amely rendkívül erős szereplőgárdával, emlékezetes látvánnyal és fordulatos történettel egy vérpezsdítő moziélményre invitálja a nézőket. Nyakra támad az unalom ellen.
2D
Tabán artmozi
Fellini terem
(mb)

Szerelemre kattintva Korhatár besorolás piktrogram

Claire az ötvenes évei elején járó irodalom professzor egy szerelmi csalódás után exe profilját böngészve meglátja lakótársa, Alex képét. Hogy kapcsolatba kerülhessen a csinos fiatal sráccal, új profilt hoz létre, és megteremti a 24 éves Clarát. Az első lájkból hosszú üzenetváltások, majd telefonok lesznek, és személyes találkozás nélkül is szenvedélyes szerelem alakul ki mindkettejükben.
2D
Tabán artmozi
Fellini terem
(f)

Filmek

Ma műsoron

Csütörtök - december 12

(7 film)

A két pápa Age classification
/ 2D

dráma (2019)
125p f
2D
Tabán artmozi
Kubrick terem
((f))

Családból is megárt a sok Age classification
/ 2D

vígjáték (2019)
100p f
2D
Tabán artmozi
Fellini terem
((f))

Drakulics elvtárs Age classification
/ 2D

vígjáték (2019)
95p mb
2D
Tabán artmozi
Fellini terem
((mb))

Élősködők Age classification
/ 2D

dráma (2019)
132p f
2D
Tabán artmozi
Fellini terem
((f))

Házassági történet Age classification
/ 2D

vígjáték dráma (2019)
136p f
2D
Tabán artmozi
Kubrick terem
((f))

Seveled  Age classification
/ 2D

romantikus vígjáték (2019)
90p mb
2D
Tabán artmozi
Kubrick terem
((mb))

Szerelemre kattintva Age classification
/ 2D

romantikus dráma (2019)
101p f
2D
Tabán artmozi
Fellini terem
((f))

Közlemény

Lejáró Klubkártyák

CMPToTaK

Kedves Ügyfeleink!
A Klubkártya érvényességi ideje naptári fél év (azaz január 1-június 30, illetve július 1. napját követő kiváltás esetén július 1-december 31.), amely érvényességi idő az érvényességi időn belül történő legalább egyszeri Klubkártyával történő vásárlással a következő naptári félév végig meghosszabbodik.
Az érvényességi idő meghosszabbítása korlátlan alkalommal lehetséges, azonban ahhoz mindig szükséges legalább egy, az érvényességi időn belüli Klubkártyával történő vásárlás.