Patrick - Jótékonysági vetítés

Patrick - Jótékonysági vetítés

Korhatár besorolás piktrogram
Patrick
családi film, romantikus vígjáték
(
2018
)
94p
Szinkronizált

Sarah (Beattie Edmondson) meglehetősen maga alatt van, miután otthagyta a szerelme. Az utolsó dolog, amire vágyik, hogy valakit a nyakába varrjanak, aki nyáladzik, horkol és széttúrja a konyhai szemetest, valahányszor enni támad kedve. De tetszik vagy sem, nagymamája a halála előtt ráhagyta imádott mopszliját, a végletekig elkényeztetett Patricket, aki Sarah minden eddigi pasiján túltesz, ami a rendetlenséget illeti. A négylábú veszedelem totális káoszba taszítja a lány életét, aki sehogy sem érti, miért tette ezt vele a mami. Ám egyszer csak azon kapja magát, hogy Patrick a maga bumfordi módján sokkal jobb hatással van rá, mint valaha is hitte volna – beleértve a szerelmi életét is.
Ebben a szórakoztató, életvidám brit romantikus vígjátékban egy izgága mopszli hozza el a válaszokat az élet nagy kérdéseire… legalábbis néhányra.


Jótékonysági vetítés - Tabán Artmozi - 2019. január 21. 18.00

Most egy jegy megvásárlásával támogathatja az Országos Állatvédelmi Alapítvány munkáját. Az alapítvány a befolyt összeget cicák ivartalanítására és gyógykezelésére fogja fordítani elsősorban. Most Ön is tehet az állatokért és a részvételével aktív részese lehet az állatvédelemnek.

Jegyár: 2000 Ft - Jegyek január 10-től kaphatók.

Tovább

Rendező: 
Mandie Fletcher
Szereplők: 
Beattie Edmondson , Tom Bennett, Jennifer Saunders, Ed Skrein, Gemma Jones
Forgatókönyv: 
Vanessa Davies, Mandie Fletcher, Paul de Vos
Bemutatás időpontja: 
2019. január 21
Forgalmazó: 
Freeman Film
Színes: 
Színes
Készítő országok: 
angol
Szinkron nyelvek: 
magyar

Mikor vetítik?

Ezen a műsorhéten nincs véglegesített vetítési időpont. Kérjük, amennyiben elérhető, válasszon másik műsorhetet!