Egy esős nap New Yorkban

Egy esős nap New Yorkban

Korhatár besorolás piktrogram
A Rainy Day in New York
romantikus vígjáték
(
2019
)
92p
Szinkronizált

Woody Allen romantikus komédiája, az Egy esős nap New Yorkban egy főiskolás szerelmespár, Gatsby (Timothée Chalamet) és Ashleigh (Elle Fanning) történetét meséli el. A pár tervei a New Yorkban töltött romantikus hétvégéről egy csapásra füstbe mennek, amikor a napos idő esősbe fordul. Hamarosan elsodródnak egymás mellől, ami csak a kezdete a véletlen találkozások és furcsa kalandok hosszú sorának, amit külön-külön megélnek.

A négyszeres Oscar-díjas Woody Allen egy romantikus komédiával tér vissza imádott városába, New Yorkba, hogy újabb fejezetet írjon a szerelemről. Legújabb filmje ismét igazi sztárparádé: Jude Law, Liev Schreiber, Diego Luna és Serena Gomez mellett főszereplőinek az új generáció legnagyobbjait, a Szólíts a nevedennel berobbanó Timothée Chalamet-t és a huszonegy évesen már hatvan szerepet maga mögött tudó Elle Fanninget teszi meg.

 

Tovább

Rendező: 
Woody Allen
Szereplők: 
Timothée Chalamet, Taylor Black, Elle Fanning, Cherry Jones, Rebecca Hall, Jude Law, Kelly Rohrbach, Selena Gomez, Suki Waterhouse, Liev Schreiber
Forgatókönyv: 
Woody Allen
T
Bemutatás időpontja: 
2019. november 28
Forgalmazó: 
Cinetel Kft.
Színes: 
Színes
Készítő országok: 
amerikai
Szinkron nyelvek: 
magyar

Mikor vetítik?

Műsorhetek:

50. hét, 2019.12.12 - 18
13
dec
14
dec
15
dec
16
dec
18
dec